بروزرسانی: 23 آبان 1404
25 لیست غذاهای جدید و متفاوت؛ برای ناهار و مهمانی مجله اکالا
25 لیست غذاهای جدید و متفاوت؛ برای ناهار و مهمانی مجله اکالا
مواد دیزی از آب آن جدا شده و با وسیله ای با نام گوشت کوب، له می شود. دیزی ایرانی به همراه نان سنگک، پیاز خام، سبزیجات تازه، انواع ترشی و دوغ ایرانی سرو می گردد. پرطرفدارترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی" کباب " می باشد که به روش های مختلفی مثل کباب کوبیده، کباب دنده، کباب برگ و ... گردشگران خارجی هم به این موضوع واقف شدند که پای ثابت تفریحات بیرون شهری ایرانی ها درست کردن کباب می باشد. " باقالی پلو " با ماهیچه یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی می باشد که محبوبیت خاصی در میان گردشگران خارجی نیز پیدا کرده است به طوری که وقتی آن را میخورند بیش از هر چیزی مراقب انگشتانشان هستند.
- سپس مقداری سبزیجات منجمد یا تازه خرد شده مانند ذرت، هویج، کلم بروکلی، لوبیا، فلفل دلمه ای و غیره اضافه کنید.
- کوفته های ترکیه در شکل ها و انواع مختلفی درست می شوند و هر منطقه از ترکیه، کوفته مخصوص خود را دارد.
- به خصوص اگر شاغل باشید شاید غذا به یکی از مسائل چالشی برای شما تبدیل شود.
- خورشت فسنجان جزء غذاهایی با قدمت بالا بوده و گردشگرانی که به ایران سفر می کنند این غذا را بسیار دوست دارند.
- استان گلستان مثل سایر شهرهای شمالی کشور تنوع غذایی زیادی دارد و اگر در سفر به این شهر غذاهای محلی را امتحان نکنید، انگار سفرتان را نیمه تمام گذاشته اید.
بلونز اسپاگتی (Blondes Spaghetti) یک غذای ایتالیایی و یکی از غذاهای خارجی بدون گوشت است که شامل اسپاگتی و سس خاصی به نام “سس بلونز” می باشد. این غذا اغلب با استفاده از اسپاگتی نیمه پخته تهیه می شود. برای تهیه این غذا، ابتدا پاستا را مطابق دستور پخت روشن بپزید. در عین حال، کلم بروکلی را پاک کرده و به بخش های کوچک تقسیم کنید. سپس کلم بروکلی را در آب نمک دار جوشان قرار دهید و بپزید تا کمی نرم شود. پس از آن، آب کلم بروکلی را از آن جدا کنید و کلم را در یک ماهیتابه بریزید.
فیجیو آدا، غذای ملی برزیل
ته چین در لیست بهترین غذاهای خارجی ها قرار دارد و با توجه به شکل ظاهری اش از طرف گردشگران خارجی نام کیک ایرانی را به خود گرفته است. اگرچه ته چین انواع مختلفی دارد اما متداول ترین نوع آن ته چین مرغ می باشد و شهرت بسیاری دارد. " آبگوشت یا دیزی " از جمله غذاهای خوشمزه سنتی است که با استفاده از گوشت گوسفند، رب گوجه فرنگی، سیب زمینی، لوبیا، نخود، رب گوجه فرنگی و پیاز درست می شود. اگر خفاش میوه خوار در اطراف شما زیاد است، می توانید پخت سوپ خفاش را امتحان کنید!
۱۹- فطایر گوشت
برای تهیه این غذا از مواد مرغوب و ارزشمندی مثل صدف ،یک لایه فیلینگ پای، تخم مرغ، ژله مار ماهی، گوشت گاو، سیب زمینی، پیاز، سبزیجات، آویشن، جعفری و خمیر نان استفاده می شود. موادی که بیشترین قیمت را دارند، ژله ی مار ماهی، فیلینگ پای و صدف می باشند. غذاهای ایرانی جزء محبوب ترین و پرطرفدارترین غذاها در سراسر دنیا می باشند. کشورهای زیبای دنیا در کنار جاذبه ها، جاهای دیدنی و فرهنگ خاص خود، غذاهای لذیذ و دوست داشتنی دارند که عاشقان سفر تا مدت ها طعم این غذاها را زیر زبان حس خواهند کرد.
سپس ماهی را داخل سینی فر قرار داده، مقدار کمی از سسی که درست کرده ایم را روی ماهی می ریزیم و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار می دهیم. سپس این ماهی خوشمزه و رژیمی را در کنار برنج سفید ایرانی نوش جان کنید. تابه ای را روی حرارت بگذارید و داخل آن روغن ریخته سیر و پیاز رنده شده را در آن خوب تفت دهید و کمی ادویه ماهی، نمک و فلفل به آن بیفزایید. حالا گشنیز و شنبلیله ساطوری شده را به سیر و پیاز بیفزایید تا خوب سرخ شوند.