بروزرسانی: 23 آبان 1404
۵۱ غذای محبوب ایرانی ها لیست سفره ایرانی
۵۱ غذای محبوب ایرانی ها لیست سفره ایرانی
«مافین بیکن گوشت و تخم مرغ» یکی از انواع غذا با تخم مرغ و پیاز است که اتفاقاً بسیار سریع نیز آماده می شود. به یاد داشته باشید که حجم سیر بعد از اینکه تفت بخورد کم می شود، پس در ابتدا نگران زیاد بودن مقدار سیرها نباشید. برای خواندن ادامه طرز تهیه سیرابیج گیلانی با برگ سیر تازه و تخم مرغ می توانید روی لینک مقاله طرز تهیه سیرابیج کلیک کنید. برای خواندن ادامه طرز تهیه رولت تخم مرغ و سبزیجات کره ای می توانید روی لینک مقاله طرز تهیه رولت تخم مرغ کلیک کنید.
- والک یک نوع سبزی محلی و کوهی در تهران و اطراف کوهپایه های البرز است که برگی دراز و بویی شبیه به سیر دارد، به همین خاطر به والک پلو\xa0سیرک پلو\xa0هم می گویند.
- برای آماده کردن ساندویج ابتدا یک ورق نان تست سپس یک ورق پنیر و بعد یک لایه مواد ریخته و دوباره لایه ی پنیر ورقه ای و نان تست را تکرار می کنیم.
- این غذای خوشمزه در دسته بندی غذاهای فست فودی قرار می گیرد و به همین دلیل برای زمان هایی که وقت کافی برای آشپزی ندارید مناسب است.
- خورشت هایی نظیر خورشت قرمه سبزی – فسنجان – قیمه و بسیاری از خورشت های دیگر را در این دسته می توانید به سادگی بیابید و از آموزش رایگان آشپزی در این بخش لذت ببرید.
- برای مطالعه فوت و فن ها و مراحل درست کردن زرشک پلو به روش رستورانی روی لینک \xa0طرز تهیه زرشک پلو با مرغ\xa0 کلیک کنید.
جالب است بدانید که یکی از خوشمزه ترین سبک های فلافل بازاری درست کردن آن به روش لبنانی هاست که اتفاقا آبادانی ها و اهوازی ها هم به همین سبک فلافل را درست می کنند. جهت خواندن طرز تهیه فلافل خوشمزه می توانید به مقاله طرز تهیه فلافل خانگی مراجعه کنید. اما شما در منزل به راحتی می توانید خوراک خاویار بادمجان مجلسی با همان کیفیت و ظاهر کنسروی و کارخانه ای اما سالم تر و طبیعی تر حتی به عنوان غذای نونی شام درست کنید.
طرز تهیه انواع غذای ایرانی
برای میل کردن این غذا سالاد شیرازی را هم انتخاب کنید تا ترکیب فوق العاده ای را تست کنید. شیرازی پلو، یخنی نخود، لوبیا پلو، اشکنه، هویج پلو، کوفته هلو، قورمه به، شکر پلو از دیگر غذاهای معروف شیرازی است. کباب تابه ای، نوعی خوراک است که به طور کلی مواد مورد نیاز آن شامل گوشت گوسفندی چرخ کرده، پیاز، گوجه فرنگی، نمک و البته سماق می شود.
مواد لازم برای پخت خوراک مرغ و قارچ
به گفته برخی از قدیمی ها این غذا به سبب وجود نوعی گوشت در آن، یک غذای اعیانی بوده است. اگر عامه مردم میخواستند زرشک پلو بپزند، با افزودن سبزیجات و چاشنی های دیگر، به آن طعم افزودنی می بخشیدند. برای مثال زنان کازرون برای تهیه زرشک پلو، زرشک تازه یا خیسانده را با پیازداغ مخلوط می کردند و با برنج آبکش شده مخلوط و با حرارت ملایم آن را دم می کردند. مردم گیلان هم برای تهیه این پلو، زرشک را با سبزیجات و ادویه های مختلف دیگر به صورت جداگانه آماده می کردند و سپس به صورت لایه لایه بین برنج قرار می دادند. درباره تفاوت غذاهای شرق و غرب کشور با شمال و جنوب هم تاثیر جغرافیا بر طعم صادق است. وقتی در جغرافیا می گویند ایران کشوری چهار فصل است، پس تنوع غذایی هم در آن زیاد است.
غذاهای ایرانی با کشک
بعد از این مدت آلبالوها را آبکش کنید و آب آلبالو را در یک شیشه تمیز بریزید. آرد نخودچی (اختیاری است)، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به اندازه دلخواه به این مخلوط اضافه کنید و تمام مواد را خوب با هم ورز بدهید. گوشت را در یک یخچال بگذارید و اجازه دهید گوشت کمی استراحت کند. ناهار جدید چی درست کنم؟ در ادامه یک لیست متنوع از انواع ناهار جدید که شاید تا پیش از این در منوی ناهار روزانه شما جایی نداشتند را آورده ایم.