بروزرسانی: 23 آبان 1404
طرز تهیه ی سمبوسه دستور ساده و گام به گام تهیه انواع سمبوسه
طرز تهیه ی سمبوسه دستور ساده و گام به گام تهیه انواع سمبوسه
از خمیر آماده شده، گلوله هایی کوچک برداشته و آن ها را با وردنه باز کنید. مواد میانی سمبوسه را داخل این خمیرهای دایره ای قرار داده و به سلیقه خود، آن ها را بپیچید. می توانید سمبوسه ها را مثل دستور قبل داخل روغن سرخ کنید و یا در فر قرار دهید. در این مرحله سیب زمینی ها را به کمک رنده یا گوشتکوب می کوبیم تا پوره شود.
- بهتر است روی سمبوسه ها را هم با یک برس کمی چرب کنید.
- برای این منظور نان های لواش را به صورت طولی با عرض دلخواه برش می زنیم.
- بهتر است در این حالت، سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کرده و جداگانه سرخ کنید و در پایان با مخلوط پیاز و سوسیس و سایر چاشنی ها ترکیب کنید.
- پیازچه خرد شده، جعفری و گشنیز ساطوری شده را هم به مواد اضافه کنید.
- برای درست کردن سمبوسه در فر مشابه دستور قبلی مواد میانی را آماده کرده و سمبوسه ها را بپیچید.
امیدواریم سمبوسه را در منزل درست کنید و از آن لذت ببرید. در آخر منتظر پیشنهادات و سوالات شما در قسمت نظرات هستیم. به جای سرخ کردن سمبوسه، میتوانید آنها را داخل فر بپزید تا سالم ترباشند.
طرز تهیه سمبوسه ساده به روش جنوبی با طعمی بی نظیر
مخصوصا اگه بخواید از سمبوسه برای فینگرفود استفاده کنید میتونید سایز رو نصف این اندازه کنید. پیازها را نگینی خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. همانطور که مطمئنا می دانید سمبوسه به دلیل سرخ شدن در روغن از غذاهای پر کالری محسوب می شود. در صورتی که تمایل دارید این غذاهای خوشمزه را با کالری کمتری و به صورت رژیمی تهیه کنید می توانید از دستور سمبوسه بدون روغن استفاده کنید. حالا برای پیچیدن سمبوسه از مواد بردارید و یک سمت نان قرار دهید و به حالت مثلثی نان را بپیچانید. در نهایت زمانی که یک طرف سمبوسه کاملا سرخ و اطراف آن طلایی شد بر می گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر سمبوسه ها سرخ و طلایی شوند.
دستور\xa0تهیه سمبوسه پیتزایی:
وقتی رنگ آن طلایی شد آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود. سعی کنید روغن زیادی داخل تابه نریزید تا زیادی چرب نشود. برای سرخ کردن سمبوسه یک تابه کوچک و گود انتخاب می کنیم و به قدری روغن داخل تابه می ریزیم که سمبوسه ها در روغن شناور باشند. حرارت زیر تابه باید بسیار کم باشد تا سمبوسه ها مغز پخت شوند. پس از اینکه تمام سمبوسه ها را سرخ کردیم به همراه سس کچاپ سرو می کنیم. سیب زمینی ها را داخل کاسه ریخته و به همراه گوشتکوب دستی یا پوره کن له کنید.
\u200fماهی را از استخوان جدا کرده و چرخ کنید یا میگو را از چرخ گوشت \u200fبگذرانید. ماهی را در روغن سرخ کنید و مرتب به هم بزنید تا به همدیگر نچسبند. لایه های مربع را طوری روی هم جمع کنید که شکل مثلث به خود بگیرد. در صورت تمایل می توانید سمبوسه ها را با تمر هندی آب کرده آغشته کنید و میل نمایید.