طرز تهیه غذای فوری و ساده ایرانی و بین المللی لیست 20غذای فوری
انتشار: اسفند 04، 1400
بروزرسانی: 23 آبان 1404

طرز تهیه غذای فوری و ساده ایرانی و بین المللی لیست 20غذای فوری

طرز تهیه غذای فوری و ساده ایرانی و بین المللی لیست 20غذای فوری

اگر می خواهید با روش های متداول و محبوب پخت تخم مرغ آشنا شوید حتما روی لینک مقاله ۱۰ روش پخت تخم مرغ کلیک کنید. برای درست کردن املت ایتالیایی پنیری مخصوص ابتدا باید گوجه فرنگی های شسته شده را از وسط به دو نیم تقسیم کنید. برای این کار تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و با چنگال کاملاً به هم بزنید تا کف کند.

  • اما کله پاچه پلو یکی از بهترین غذاها برای علاقه مندان به غذاهای سنتی و افرادی است که عاشق طعم کله پاچه هستند.
  • برای خواندن مراحل\xa0طرز تهیه برنج زعفرانی مجلسی روی لینک مطلب کلیک کنید.
  • برای مشاهده ادامه مراحل و فوت و فن های طرز تهیه حلوای هویج به لینک مربوطه مراجعه کنید.
  • در استان کلستان و بین مرم ترکمن این غذا بسیار باب و پرطرفدار است.

قزوینی های اصیل قیمه نثار را با گوشت گوسفند درست می کنند و هنوز هم گاهی در مجالس عروسی، نذری روزهای عاشورا و تاسوعا و شب سال تحویل مثل زمان های قدیم سر می شود. سبزی های خردشده و برنج را در گمج قرار دهید و روی آن ها یک پیمانه آب و نمک بریزید و بپزید. وقتی سبزی ها پختند به آن ها آب نارنج اضافه کنید تا وقتی از ترشی اش راضی باشید. بعد سیر و خالواش و دارچین و ادویه های دلخواه دیگر را در کنار نعنا سرخ کنید و به گمج اضافه کنید. اینجا به غذا تخم مرغ و فلفل و زعفران اضافه می کنند ولی شما می توانید این کار را نکنید. ماچاکا محبوب ترین غذای شمال مکزیک است که بهصورت سنتی از گوشت گاو درست می شود.

غذای مندی (Mandi) در دبی

اگه تا به حال به الویه به چشم صبحانه نگاه نکردید، تا چند لحظه دیگه دیدتون به کلی در موردش عوض میشه. سیب زمینی و تخم مرغ، مواد اصلی سالاد الویه هر دو برای صبحانه ایرانی عالی هستن. خورش قیمه اغلب با بادمجان یا سیب زمینی سرخ شده تهیه می شود اما همچنان می توان بدون این دو نیز این خورش را تهیه کرد. همچنین در بعضی از شهرها قیمه بامیه نیز تهیه می کنند و از بامیه های سبز در این غذا استفاده می کنند. این غذا با سبزی های تره، گشنیز، اسفناج، جعفری و شنبلیله و همچنین لوبیا قرمز، گوشت و لیمو عمانی تهیه می شود و بسیار پرطرفدار است.

یئر آلما معروف ترین غذای خیابانی ارومیه

مثلا کوفته ریزه یا کوفته شیرین در کرمانشاه، کوفته نخودچی در لرستان و کوفته همدانی در ظاهر شبیه به کوفته تبریزی هستند، اما در محتویات تفاوت های اندکی با هم دارند. استان گیلان با ۱۷۰ نوع غذای محلی، نخستین استان ایران از نظر تنوع غذایی ست. به خاطر همین موضوع هم خانه دارن گیلانی هیچ وقت درگیر این سوال نمی شوند که «شام چی بپزند؟». شاید بتوانیم بگوییم که معروف ترین غذای شمالی شامل مرغ ترش، اناربیج، باقلاقاتق و میرزا قاسمی می شود. ابتدا درون تابه مقداری روغن ریخته سیر له شده را به آن اضافه کنید و سپس مرغ هارا خرد کرده به آن اضافه کنید و حدود 10 الی 15 دقیقه زمان دهید تا به خوبی پخته شود.

ما ایرانیان همیشه در کنار غذاهای خودمان از شیرینی ها استفاده می کنیم. سالهاست که شیرینی های محلی در کنار چای یکی از خوراک های وعده های عصرانه ما ایرانیان محسوب می شود. پیش غذا و مزه هم از انواع خوراکی هایی است که در سفره ما ایرانیان وجود داشته است. در این زمینه مردمان شمالی کشور ما ایران در جایگاه بسیار بالایی قرار دارند. شاید کشورهای دیگر هم اینچنین دارای تنوع غذایی باشند ولی ما ایرانیان بدلیل داشتن قدیمی ترین تمدن در این بخش متمایز از بقیه کشور ها هستیم. آش شله قلمکار یکی از قدیمی ترین آش های ایرانی است که در شهرهای مختلف کشورمان با نام های متنوعی شناخته می شود، اگر عاشق آش های غلیظ و کشدار هستید، حتما این غذا را امتحان کنید.