آخرین خبر آموزش پخت غذای خارجی با بادمجان
انتشار: تیر 17، 1401
بروزرسانی: 23 آبان 1404

آخرین خبر آموزش پخت غذای خارجی با بادمجان

آخرین خبر آموزش پخت غذای خارجی با بادمجان

سوسیس ها را هم نگینی خرد کنید و کمی تفت دهید تا طلایی شوند. این غذای خوشمزه یکی از غذاهای محلی محبوب خطه آذربایجان شرقی و غربی محسوب می شود اما با این وجود در سراسر ایران طبخ می شود و یکی از گزینه های پرطرفدار توریستهای خارجی می باشد. همانطور که میدانید "دلمه " انواع مختلفی همچون دلمه گوجه، دلمه برگ مو، دلمه فلفل دلمه ای و بادمجان دارد. اما محبوب ترین نوع آن متعلق به دلمه برگ مو می باشد که اکثر ایرانیان در فصل بهار با برگ های تازه و ترش انگور آن را درست می کنند و در وعده های اصلی یا عصرانه نوش جان میکنند. یکی از غذاهای اصلی ایرانی ها در مهمانی ها انواع پلو و چلو است.

  • یکی از انواع غذاهای فست فود خارجی در مکزیک که توریست های بسیار زیادی طعم آن را امتحان می کنند ساندویچ سمیتا است.
  • قورمه سبزی هم یکی از بهترین غذاها در بین ایرانی ها است که محبوبیت زیادی داره و در کل جهان هم شناخته شده است.
  • این پنیر با هدف تبدیل شدن به زمینه ای برای پرورش لانه های کرم تهیه می شود.
  • بخاطر داشته باشید کـه برخی هستند کـه بـه این سالاد بادام زمینی و یا میگو نیز اضافه می کنند.

تهیه سوهان در منزل کار چندان راحتی نیست اما می توانید دسر سوهان را با سختی کمتری در منزل تهیه کنید. مواد لازم برای درست کردن این دسر خوش طعم و دل چسب تخم مرغ، پودر قند، کره، شیر، آرد جوانه گندم، آرد سبوس دار، نشاسته ذرت، گلاب، عرق هل و زعفران سابیده شده است. آش یکی از غذاهای سنتی ایران است که یک ریزه کاری کوچک یا یک ماده خاص می تواند طعم آن را 180 درجه تغییر دهد.

– نان تست فرانسوی – هنگ کنگ

تهیه این دسر خوشمزه کار سختی نیست و کافی است خرماهای بدون هسته با کره حیوانی در روغن تفت داده شوند و بگل (کشک پودر شده) خیس به آن اضافه شود. بعد از این که این ترکیب کوبیده و کاملاً له شد، کنجد و زعفران دم کرده را به آن اضافه می کنند تا یک حلوای لذیذ و خوش عطر آماده شود. ترخینه یکی از غذاهای سنتی ایلام است که در استان های لرستان، کرمانشاه و کردستان هم طبخ می شود و بسیار مغذی است.

طرز تهیه نان سیمیت ترکیه ای معروف ؛ عصرانه ایی خوشمزه

همان طور که میدانید ایران تنوع غذایی بسیار زیادی داره که همشون خوش مزه هستن. در این بخش قرار یک لیست از انواع غذا های ایرانی رو به شما معرفی کنیم. رولادن آلمانی به صورت یک غذای اصلی سرو می شود و معمولاً با کارتوفل سرخ شده یا پوره ی سیب زمینی و سس خاص آلمانی همراه است. رولادن آلمانی معمولاً در روزهای خاصی مانند جشنواره ها و مناسبت های خاص سرو می شود. این پای خوشمزه که با اسفناج و پنیر فتا تهیه می شود، غذای محبوب یونانی است که قدمت آن به ۴۰۰ سال قبل می رسد. اسپاناکوپیتا تقریبا در تمامی رستوران ها و غذاخوری های یونان سرو می شود.

۴۲. اسپرینگ رول؛ غذای خیابانی محبوب چین

برای غلیظ تر و خوش طعم تر کردن این غذا میتوان سبزیجات، ادویه و سرکه به آن اضافه نمود. باید ساعت ها بپزد تا همه طعم های آن به خوبی باهم ترکیب شود. چیکن ۶۵ (Chicken 65)، یک پیش غذای گوشتی پر از ادویه، با رنگ قرمز تیره و طعم تند و آتشین است.